Поиск по этому блогу

понедельник, 17 февраля 2014 г.

Kelle oma on inimese tervis?



Tänapäevane "teaduspõhine" meditsiin on suures osas valel põhinev ja haigusi loob kõige rohkem meditsiin ise. Ennekõike testidega, mis võivad kõik näidata aiateibaid, mitte reaalset olukorda. Näiteks tühipaljas ohatis võib näidata HIV-positiivset. Hakatakse seda ravima, tõmmatakse immuunsüsteem pikali ja lõpuks suredki AIDS-i. Niimoodi käivadki asjad, diabeediga täpselt samamoodi. Meeste eesnäärmevähk – samamoodi testid valetavad. Naistele käivad tasuta ringi mammograafiabussid (rindade röntgenoloogiline uuring), tulge ja kiiritage ennast. See, kes kaks korda aastas ennast seal kiiritamas käib, saab viie aastaga kindlasti endale rinnavähi.


 Lääne meditsiin ei ole loodud inimesi ravima, vaid inimeste käest raha saama ja inimesi sandistama või tapma. Sõltumatud uuringud üle maailma kinnitavad, et tavameditsiin tapab inimesi. Vaktsiinide ülesanne on immuunsüsteemide nõrgestamine. Toidus puuduvad vitamiinid ja mineraalid, seetõttu kõrgema energeetilise rünnaku puhul inimese organism ei pea vastu ning jäädakse massiliselt haigeks.

 Tuleb küsida, kes on selle süsteemi autor? Miks on meie mullad mineraalidest tühjaks pumbatud ja asendatud keemiliste väetistega? Miks veavad lennukid taevasse "keemiasabasid". Miks tahetakse paigaldada kohustuslikus korras kõigile kaugloetavad elektriarvestid? Miks mürgitatakse meid vaktsiinidega, flooritatud joogiveega?     Ja kõik on seaduslik. Seadusandlus, mis on inimeste kirjutatud, on kuidagimoodi inimestest kõrgem, sellele tuleb vastuvaidlematult alluda. Kui teame modernse meditsiini tegelikku saamislugu, siis muutub pilt palju selgemaks - ülihuvitavat artiklit selle kohta loe siit
                   
 Tegelikult on keha ehitatud isetervenevaks organismiks, see on täiuslik kosmiline kompuuter, mis ravib ennast siis, kui inimene annab selleks võimaluse. Inimese tervenemine algab siis, kui inimene võtab vastu otsuse, et tema tervise eest vastutab ainult ja ainult tema ise. USA kongresman Ron Paul on öelnud: "Kui valitsusel on võim teha meditsiinilisi otsuseid meie eest, siis me põhimõtteliselt aktsepteerime, et riik omab meie keha." Tegelikult  on meil tohutu kogemustepagas. Miks seda teadmist meie eest varjatakse? Inimese eluiga on olnud kunagi 900 aastat.

 Valdav osa inimesi on "programmeeritud" (nn konsensustranss) ning nad ei ole võimelised iseseisvalt mõtlema ja analüüsima elu meie ümber. Paljud uurijad usuvad, et selline programmeerimine on käinud juba aastatuhandeid. Suurim ahistamise programm on see, et inimesi on õpetatud olema alandlikud ja “teadma”, et meil endal pole jõudu.

 Teine programm on see, et kui kõik räägivad, siis on tõsi. Seda programmi kasutab ära meedia. Meedia ei ole ju mõeldud inimeste jaoks, vaid inimestega manipuleerimiseks.

Meditsiin aga on praktiliselt kokku kukkumas. Inimesed mõistavad, et ravimid ei toimi ja kui toimivad, siis nende kahjuks.  Inimesed loobuvad üha rohkem ja rohkem farmakoloogiast, teadlikkus tõuseb  ja suureneb nõudlus looduslike/loomulike ravimeetodite järele.
read more

Комментариев нет:

Отправить комментарий